Пиріг з абрикосами і мигдалем

Пиріг з абрикосами і мигдалем простий рецепт в духовці.

Інгредієнти

– абрикоси — 8 шт.
— борошно пшеничне — 110 р
— мигдальна борошно — 85 р
— вершкове масло — 160 г
— яйця курячі — 3 шт.
— цукор — 120 г
— молоко — 60 мл
— розпушувач — 10 г

Пиріг з абрикосами і мигдалем покроковий рецепт

1. Яйця з молоком добре збити міксером. Додати попередньо розм’якшене вершкове масло і продовжити збивати. Не вимикаючи міксер, порціями всипати пшеничне і мигдалеву борошно з розпушувачем і сахаром.

2. Абрикоси розрізати навпіл і видалити кісточки. Викласти тісто у велику для випічки, розрівняти і розкласти по всій поверхні абрикоси зрізами вверх.

3. Випікати розігрітій духовці до 180°С 40-50 хвилин (дивитися по готовності, повірять зубочисткою).

Відео рецепт 👇