Меренговый рулет з мандариновим курдів і кремом з маскарпоне

Як смачно зробити Меренговый рулет з мандариновим курдів і кремом з маскарпоне простий покроковий рецепт в домашніх умовах швидко. МЕРЕНГОВЫИ РУЛЕТ з МАНДАРИНОВИМ КУРДОМ

Інгредієнти

✔️Білок яичныи 170 р
✔️Цукор 245 р
✔️Кукурузныи крохмаль 35 р
✔️Щіпка солі
✔️Сік лимона 2 ч. л
✔️Мигдальні пелюстки (не обов’язково)

Для крему:
✔️Сир маскарпоне 250 р
✔️Вершки 33% 130 мл
✔️Цукрова пудра 40 р

Для курда:
✔️Мандарини очищені 300 р
✔️яєчні Жовтки 2 шт
✔️Цукор 25 г
✔️Крохмаль кукурудзяний 20 г

Меренговый рулет з мандариновим курдів і кремом з маскарпоне покроковий рецепт

1. Для приготування курда мандарини добре очистити від шкірки, насіння і білих прожилок, помістити в чашу міксера і пюрировать. Перекласти пюре в сотейник, додати жовтки, цукор, крохмаль, перемішати і уварити до загустіння і появи бурління на невеликому вогні. Постійно помішувати вінчиком. Отриману масу протерти через сито, накрити плівкою в контакт і повністю остудити. Перед приготуванням меренги необхідно переконатися, що чаша міксера і віночок чисті і сухие.
2. Помістити білки в чашу міксера і на середній швидкості збити з дрібкою солі до появи піни. Потім збільшити швидкість до максимальної і поступово ввести частинами цукор. Додати сік лимона. Збивати до появи хороших стійких піків. В кінці додати крохмаль і акуратно перемішати силіконової лопаткою. Деко застелити пергаментом, збиту меренгу перекласти в кондитерський мішок з фігурною насадкою або просто лопаткою розподілити по листу рівномірним шаром товщиною приблизно 1-1,5 см. у вигляді прямокутника розміром 28 на 30 см.
3. Зверху посипати мигдалевими пелюстками. Випікати меренговый корж в заздалегідь розігрітій до 150 градусів духовці близько 30 хвилин. Він повинен злегка підрум’янитися, а скориночка стати хрусткою. Не передержите!!! Готовий меренговый корж накрити другим листом пергаменту, перевернути і зняти пергамент, на якому він випікався. Повністю остудити. Приготувати крем. Для цього охолоджений сир маскарпоне, холодні вершки і цукрову пудру збити до пишноти. Остиглий меренговый корж рівномірно змастити курдом, потім кремом, акуратно за допомогою листа пергаменту згорнути в рулет і покласти в холодильник на пару годин для стабилизации.