Пиріг з фруктами в духовці

САМИЙ ПРОСТИЙ Пиріг з фруктами в духовці рецепт простий. Це навіть занадто просто і дуже смачно. Я думаю, що можна експериментувати з будь-якими фруктами і ягодами. Обов’язково зберігайте і готуйте.

Інгредієнти

Цукровий пісок – 1 склянка (200мл)
Борошно – 1 склянка (200мл)
Розпушувач – 1 пакетик (чайна ложка з гіркою)
Яйця – 4 шт

Пиріг з фруктами в духовці покроковий рецепт

1. Форму для випічки рясно змастіть вершковим маслом і посипте дно простим або тростинним цукром. Викладіть на дно товсті кільця або скибочки фруктів красивим зрізом вниз.
2. Залийте фрукти зверху тістом і відправте в духовку на 170-180 градусів до готовності. Після готовності дати пирогу відпочити 15 хвилин, накрити стравою і перевернуть.
3. Тісто:
Яйця збити з цукром в гарну густу піну, додати борошно і розпушувач в яєчну суміш, добре перемешать.

Відео рецепт 👇