Відкритий тарт пиріг з малиною і кремом дипломат

Як зробити Відкритий тарт пиріг з малиною і кремом дипломат рецепт простий. Я бачила не так багато… наприклад… В Парижі мене вразив Сакре де Кер – до глибини душі. У Венеції мені сподобалося заблукає🤗.. Санкт Петербург я люблю за душевність людей. У Марселі – затишна пристань з мільйоном катерков – і божевільної краси захід сонця.. Амстердам… Хмрр.. унікальний!
Архітектура, колорит! І один з найулюбленіших мною міст – це точно Львів. В ньому було чудово все! Починаючи з того – з ким я там була… Мене вразила і запала в серце – дівчина екскурсовод, закохана у своє місто… Вона і нас у нього закохала… Архітектура – просто 💛oneLove💙 ! Кава з коньяком під пледом в барі…
Львів досі найулюбленіше місто на глобусі… Я щиро сподіваюся, що я ще побачу луки Швейцарії, побачу норвезькі фіорди і пошукаю трюфель в Тоскані, що зможу зустріти світанок в Карпатах… Що вип’ю кави з коньяком в тій же кав’ярні у Львові…

Інгредієнти

Мигдальний бісквіт Дакуаз:
100 гр білків
75 гр цукру
1 гр солі
13 гр сах.пудри
60 гр минл. борошна
18 гр борошна в/с

Кулі малинове:
30 гр цукру
5 гр кукурудзи, п.крохмалю
100 гр малини

Крем Дипломат
150 гр вершків
25 гр цукру
23 гр жовтків
10 гр кукурудзяного крохмалю
55 гр збиті вершки 33 %

Відкритий тарт пиріг з малиною і кремом дипломат покроковий рецепт

1. Мигдальний бісквіт Дакуаз:
Збити білки з цукром. Змішати мигдальне і пшеничне борошно. Змішати борошняну частина з білкової аккуартными рухами . Викласти у форуму 18 см з допомогою кондитерського мішка – спочатку бортик ( я зробила це у вигляді КРАПЕЛЬ), потім дно. Випікати при 190 З близько 13 минут.
2. Кулі малинове:
Змішайте цукор з крохмалем. Всипте дощиком в малину. Дайте покипіти 1 хвилину. Охолодіть. Викладіть в центр бисквита.
3. Крем Дипломат:
Нагріти вершки (не доводячи до кипіння). Жовтки змішати з цукром і крохмалем. Темперувати гарячими вершками жовтки – повернути масу назад у каструльку, заварити до загустіння (приблизно 1 -1.5 хвилини після закипання), Охолодити. Змішати зі збитими вершками і викласти зверху на кулі. Прикрасити малиной.