Домашні батончики мюслі своїми руками на перекус

Як смачно зробити Домашні батончики мюслі своїми руками на перекус простий покроковий рецепт в домашніх умовах швидко. Дуже смачні і прості в приготуванні.

Інгредієнти

Сухофрукти 1 кг:
Курага
Родзинки
Вишня
Фініки
Чорнослив
Горіхи 1 кг
Мигдаль
Фундук
Волоський горіх
Кунжут 100 гр
Мед 4 столові
Свіжовичавлений апельсиновий сік 150 мл
Вівсяні пластівці 1 склянку

Домашні батончики мюслі своїми руками на перекус покроковий рецепт

1. Горіхи і сухофрукти подрібнюємо, додаємо кунжут, апельсиновий сік і мед. Перемішуємо. Перекладаємо на деко і нарезаем.

2. Відправляємо в духовку на 30 хвилин при 170 гр. Я люблю більш сухі тому сушила дольше.

3. Після знову проходимо ножем і залишаємо сушиться вже при кімнатній температурі на 3-4 години. Дуже добре довго зберігаються в холодильнике.

Відео рецепт 👇