Великий синнабон з цукром і корицею

Як смачно зробити Великий синнабон з цукром і корицею простий покроковий рецепт в домашніх умовах швидко.

Інгредієнти

(6 шт)⠀

Тісто:
250мл -молоко
10г -сухі дріжджі
70г- цукор
80г -вершкове масло
2 шт-яйце
560г-борошно

Начинка:
50г -м’яке вершкове масло
250г -цукор
15г-кориця
8г-какао

Крем:
200г сирний сир вершковий
80г-цукрова пудра
50г-молоко

Великий синнабон з цукром і корицею покроковий рецепт

1. У тепле молоко додати цукор і дріжджі. Через 10 хвилин додати розтоплене вершкове масло кімнатної температури і яйця, об’єднати до однорідності. Потім додати борошно і замісити тісто. Повернути тісто в миску, щільно накрити, залишити в теплому місці на 60 мин.
2. Розкачати тісто в прямокутник 30х40, викласти начинку, згорнути. Розрізати рулет на булочки(~5 см). Викласти на деко, застелене пергаментом, на невеликій відстані, накрити і залишити на 1 годину. Відправити в розігріту духовку до 165° 35 минут.
3. Для крему змішати сир, пудру і молоко. Сир повинен бути кімнатної температури. Гарячі булочки полити кремом.