Десерт Сан Себастьян чізкейк басків

Як зробити смачний Десерт Сан Себастьян чізкейк басків простий рецепт в духовці.

Інгредієнти

(форма 18 см):

-600 г сирного сиру
-200 гр цукру
-10 гр ванільного цукру
-40 гр борошна
-300 гр вершків 33-35%
-220 гр яєць

Десерт Сан Себастьян чізкейк басків покроковий рецепт

1. Сирний сир вимісити до однорідності з цукром і ванільним цукром. Додати яйця і знову вымешать.
2. Додати вершки і добре перемішати, не збивати. Додати просіяне борошно, перемешать.

3. Кільце обернути фольгою і на дно покласти пергамент. Вилити масу для чізкейку і випікати в заздалегідь розігрітій до 220° духовки 30 мин.

4. Витягнути з духовки, дати охолонути 30 хв. і витягти з форми. Приємного аппетита.