ПП брауні з кабачка з какао

Насичений шоколадний смак. А текстура просто 🔥 Кабачок не відчувається зовсім👌 Готувати елементарно – все змішав і запік! ПП брауні з кабачка з какао рецепт простий в духовці.

Інгредієнти

КБЖУ на 100 г 136/7/4.3/18

У мене прямокутна форма 9 на 20 див.

🔸Кабачок – 360 г (у віджатому вигляді)
🔸Яйця – 2 шт.
🔸Какао – 30 г
🔸Борошно (у мене цільнозернові пшенична. Ще з вівсяної добре) – 120 р
🔸Розпушувач – 1 ч. л.
🔸Підсолоджувач – за смаком

ПП брауні з кабачка з какао покроковий рецепт

1. Кабачок тремо на тертці. Добре віджимаємо зайву воду. Додаємо яйця і добре збиваємо блендером. Додаємо всі сухі інгредієнти і замішуємо тісто. По густоті як сметана 20%. Якщо рідині – додайте трохи муки.

2. Виливаємо у форму і випікаємо при 180 градусах 45 хвилин. Зверху можна посипати горішками або покрити глазурью.

3. Для глазурі беремо 15 грам шоколаду + 1.5-2 ст. л. молока і в мікру імпульсами по 10-15 секунд, перемешивая.

4. Приємного апетиту😉