Зацукровані апельсинові часточки в шоколаді

Дуже смачні, дуже ароматні і гарні цукерки! Робляться дуже просто, але вимагають часу і уваги. Як зробити зацукровані апельсинові часточки в шоколаді рецепт простий.

Інгредієнти

Апельсин 3-4шт
Для сиропу:
Цукор-500гр
Вода(окріп)-350гр
Кориця-2палочки
Гвоздика-4шт
Бадьян-1 зірочка
Глазируем у темному шоколаді-300гр

Зацукровані апельсинові часточки в шоколаді покроковий рецепт

1. Апельсини нарізати кружечками 0,5 см завтовшки. Заливаємо окропом і залишаємо на 3-4 хвилини, щоб прибрати гіркоту. Для сиропу в сотейнику змішайте цукор, окріп, гвоздику, бадьян, корицю і перемішайте до повного розчинення цукру. З апельсинів зливаємо воду, заливаємо сиропом і варимо 1,5-2 години, до прозорості апельсинов.

2. Перекладаємо апельсини на деко, застелене пергаментом, і відправляємо в попередньо розігріту духовку до 100 градусів приблизно на 1 годину, щоб вони подсушились.

3. Розтопити на паровій бані шоколад і покрити їм половинку кружальця з обох сторін і викласти на харчову плівку. Залишити до повного застигання глазурі. Зберігати в прохолодному місці в закритому контейнере.

Відео рецепт 👇