Ніжний меренговый рулет найпростіший

Як смачно зробити Ніжний меренговый рулет найпростіший простий покроковий рецепт в домашніх умовах швидко.

Інгредієнти

Яйця – 6шт
Цукор – 300г
Сіль – щіпка
Кукурудзяний крохмаль – 25г
Малина, лохина, м’ята
Вершки 33% – 260мл
Цукрова пудра – 100г
Сирний сир – 400г

Ніжний меренговый рулет самий простий покроковий рецепт

1. Відокремлюємо білки від жовтків (ні краплі жовтка не повинно потрапити в білок), додаємо дрібку солі і збиваємо до пишної піни. Продовжуємо збивати, поступово всипаємо цукор і збільшуємо швидкість. Збиваємо до стійкої піни (ємність можна перевернути і вона не виллється).

2. Додаємо крохмаль і збиваємо ще 30 сек. Викладаємо максимально рівним шаром на деко, застелене пергаментним папером і ставимо в розігріту до 130 градусів духовку на 45 минут.

3. Як зверху буде скоринка, як на відео дістаємо. В цей час готуємо крем – інгредієнти просто трохи взбиваем.

4. Перевертаємо, прибираємо пергаментом, змащуємо кремом, додаємо ягоди і звертаємо в рулет. Зверху залишився крем, прикрашаємо і в холодильник на 2-3 часа.

Відео рецепт 👇