Домашня меренга на паличці на торт для прикраси простий рецепт ☁ Ловіть симпатичну і бюджетну ідею для кенді-бару✨ Форма і колір залежить тільки від вашої фантазії! Можна експериментувати з насадками, способом відсадження, барвниками – результат буде зовсім іншим.
Інгредієнти
Сухий яєчний білок 20 р.
Цукрова пудра 170 р.
Барвники
Вода 70 р
Палички
Домашня меренга на паличці на торт для прикраси покроковий рецепт
1. Воду, суміш і цукрову пудру змішати в деже миксера.
2. Збити, поступово збільшуючи швидкість з низької до високої, до стійких піків. При бажанні додати краситель.
3. Відсадити безешки за допомогою насадки (у мене французька трубочка 10 мм. на паличку. Сушити 2 години при температурі 70°С.
Відео рецепт 👇