Торт медовик на новий рік

РЕЦЕПТ ЦЬОГО МЕДОВИКА ТОЧНО ПІДКОРИТЬ ВАШЕ ❤️ Я дуже люблю цей торт, тому постійно пробую різні варіанти крему до нього, і в цей раз так само вирішила зробити щось незвичайне, вийшло обалденно смачно🤤 не полінуйтеся і приготуйте його, тим більше медовик, це ідеальний торт до новорічного столу 🎄 Як зробити смачний домашній Торт медовик на новий рік рецепт простий.

Інгредієнти

Коржі (d 18см):
Цукор – 180 грам
Вершкове масло 82,5% – 100 грам
Мед – 2 столові ложки
2 яйця С1
1 чайна ложка соди без гірки
Борошно – 400гр

🍰 Крем:
🤍 Сметана President 30% – 250гр
🤍 Банку згущеного молока мені подобається фірми Рогачевъ
🤍 Маскарпоне – 400гр
🤍 Вершки – 60гр
🤍 Сах пудра – 50 гр (додайте в кінці за смаком)

Торт медовик на новий рік покроковий рецепт

1. Коржі (d 18см):
Змішуємо цукор, вершкове масло і мед. Ставимо на водяну баню. Нагріваємо нашу масу, до розчинення цукру ~4-5 хв. Додаємо соду і тримаємо на вогні ще 1 хв. Маса повинна помітно посвітліти і стати пишніше. Знімаємо з вогню і по одному додаємо яйця, перемішуючи віночком. В кілька етапів додаємо борошно. Тісто буде трохи рідкувате, але не додавати більше борошна, інакше тісто буде тугим. Прибираємо миску в холодильник на 20-30 хв. Присипаємо стіл борошном і формуємо коржі. Випікаємо кожен корж при 200° ~2хв. У вийшло 12 коржів. Залишки так само запікаємо і не викидаємо вони нам знадобляться для декору!

2. 🍰 Крем:
Всі інгредієнти збиваємо міксером на максимальній швидкості до пишноти.
Змащуємо кожен корж (остиглий) кремом. Зверху прикрашаємо крихтою із залишків коржів і залишаємо при кімнатній температурі на ніч пропитаться.

3. На покриття тортика на відео використовувала ганаш на темному шоколаді, з мого збірника кремів для вирівнювання, він сюди ідеально підходить за смаком😋🔥