Як зробити Синнабоны булочки з корицею, горіхами і сметанним кремом простий рецепт в духовці. Мир вам і вашому дому! Сьогодні хочу поділитися рецептом смачних булочок з корицею, горіхами і сметанним кремом.
Інгредієнти
Для тісто:
200 мл молока
1 яйце
50 гр цукру
450 гр борошна
60 гр вершкове масло
1/2 год л солі
7 гр 1 ст л дріжджі
Для начинки:
100 гр цукру
1-2 год л кориця
60 гр вершкового масло
Для крему:
400 мл вершків
50 мл згущеного молока
200 мл сметани
Синнабоны булочки з корицею, волоськими горіхами і сметанним кремом покроковий рецепт
1. І так почнемо молоко повинно бути кімнатної температури до нього додаємо 1/2 год л солі, 1 год л цукру,1 год л борошна 1 ст л (7 гр ) дріжджів акуратно перемішуємо , закривши кришкою або харчовою плівкою в тепле місце на 15-20 до освіти шапочки. Після до них додаємо цукор, яйце, борошно перемішуючи і замішуємо тесто.
2. Після замішування додаємо розтоплене і охолоджене масло знову замішуємо до однорідної маси, потім закриваємо кришкою або плівкою і ставимо в тепле місце, поки тісто не підніметься у всіх різний час буває тому як тільки у вас підніметься тісто треба формировать.
3. Тісто розкачуємо прямокутник змащуємо маслом, посипаємо подрібненими горіхами, з цукром і корицею збираємо рулет ділимо як на відео на 3-4 див. Викладаємо у форму змащену маслом і випікаємо при температурі 200 гр. Час дивлячись яка у вас піч у мене 30 м ушло.
4. Як тільки ми беремо наші булочки і печі відразу змащуємо першим шаром крему залишаємо до охолодження і змащуємо другим шаром крему і зверху поливаємо розтопленим шоколадом Приготування крему: Збиваємо міксером вершки до напівготовності, додаємо згущене молоко збиваємо ще до піни і додаємо сметану і ще збиваємо і крем готов.
Відео рецепт 👇