Тістечко Мільфей з йогуртовим кремом

Як зробити Тістечко Мільфей з йогуртовим кремом рецепт простий.

Інгредієнти

Йогуртовий крем:
350 мл молока
1 яйце
2 столові ложки цукру-піску
2 столові ложки борошна
125 г хорошого йогурту

Крім того:
Упаковка листкового тіста
Суниця за смаком
200 мл жирних вершків
3 ст. л. цукру
Цукрова пудра для посипання

Тістечко Мільфей з йогуртовим кремом покроковий рецепт

1. Нагрійте молоко. Тим часом в окремій каструльці добре збийте яйце з цукром, потім додайте борошно і перемішайте, поки суміш не стане однорідною і не буде грудок. Як тільки молоко закипить, залийте їм суміш яєць, цукру і борошна. Знову поставити на вогонь і довести суміш до кипения.
2. З моменту закипання варити 2-3 хвилини, поки не загусне. Зніміть з вогню, почекайте 5 хвилин, додайте йогурт і добре перемішайте. Дайте охолонути. Після цього збити вершки з цукром і поставити в холодильник. Переходимо до випічки: Розгорніть рулет тіста і розділіть його на три рівні части.
3. Проколіть підстава зубцями виделки, а потім посипте великою кількістю цукрового піску. Випікати при 180 градусах 20-25 хвилин, вийняти з духовки і дати охолонути. Змішати вершки з йогуртовим кремом, залишити трохи для украшения.
4. Потім викладіть шар листкового тіста на сервірувальне блюдо і розподіліть частина крему, накрити другий шар листкового тіста шаром і зверху поклала ще крему, завершити останнім листковим тестом.
5. Прикрасити кремом, зверху розподіліть кілька ягід полуниці і посипте цукровою пудрою. Охолодіть 1 годину перед подачею на стол.