Запечені персики в духовці карамелі

Як зробити Запечені персики в духовці карамелі простий рецепт.

Інгредієнти

3 великих стиглих персика – розрізаних навпіл і без кісточок
1/4 склянки кленового або іншого сиропу
1 стручок ванілі (використовуємо насіння)
1 ч. л. меленої кориці
1/4 ч. л. меленої гвоздики
1/4 ч. л меленого мускатного горіха
Щіпка морської солі

ІДЕЇ ДЛЯ НАЧИНКИ:
Кокосовий йогурт, збиті кокосові вершки, подрібнені волоські горіхи, подрібнені горіхи пекан, мюслі, свіже листя м’яти і т. д.

Запечені персики в духовці карамелі покроковий рецепт

1. Розігрійте духовку до 175° С. У невеликій мисці збийте сироп, тільки що очищені насіння ванілі, корицю, гвоздику і соль.

2. Покладіть розрізані персики у форму для запікання. Змастіть їх заправкою так, щоб вони повністю були покрыты.

3. Запікайте персики в попередньо розігрітій духовці без кришки протягом 25-30 хвилин або до золотистого кольору і м’якості. ⠀ Додайте свої улюблені начинки і насолоджуйтеся!