Торт з домашнього печива з шоколадом та горіхами

Як смачно зробити Торт з домашнього печива з шоколадом і горіхами простий покроковий рецепт в домашніх умовах швидко.

Інгредієнти

Для тесту:
Борошно–3 склянки,
Масло–200 гр.,
Цукор– 2 ст. л.,
Яйця–2 шт(тільки жовтки),
Розпушувач–¼ ч. л.,
Мускат.горіх– щіпка,
Сіль–щіпка.

*Також знадобиться:
Шоколад–300 гр.,
Грец. горіхи–100 гр.

Торт з домашнього печива з шоколадом і горіхами покроковий рецепт

1. Збиваємо міксером на низькій швидкості м’яке вершкове масло (але не сильно розм’якшене), цукор, мускатний горіх, сіль до однорідності. Далі відокремлюємо жовтки і поступово додаємо їх в основну масу при включеному миксере.
2. Потім просіваємо борошно з розпушувачем і перемішуємо все на повільній швидкості. Тепер добре вимішуємо тісто руками і розкачуємо його в пласт. Потім вирізаємо печиво, укладаємо його на деко, застелене пергаментом, випікаємо в заздалегідь розігрітій до 180 градусів духовці до готовности.
3. Далі остигле печиво ламаємо, додаємо волоські горіхи, а зверху поливаємо розтопленим шоколадом і перемішуємо. Потім утрамбовуємо масу у форму і ставимо в морозильну камеру на 1 годину. Далі виймаємо і прикрашаємо тортик на свій смак!