Шоколадний торт Снікерс десерт

Як зробити смачний Шоколадний торт Снікерс десерт рецепт простий домашній. Варіантів приготування цього торта – безліч. Сьогодні я покажу вам один з варіантів бісквітного торта Снікерс. Він дуже легкий у приготуванні, тим більше, що я зняла для вас дуже докладний майстер-клас, він в каруселі. ⠀Печіть, не бійтеся! Результат того вартий! Торт дуже смачний! Насичено-шоколадний, вологий, з хрусткими горіхами та карамеллю!

Інгредієнти

Для бісквіта на форму 20 см:
400 г борошна
325 г цукру
2 ч. л розпушувача
1,3 ч. л соди
Щіпка солі
65 г темного какао
4 яйця
200 г молока
100 г рослинного масла
4 ст. л окропу

Для карамелі:
170 г вершків 33%
230 г цукру
40 г вершкового масла
Щіпка солі

Для шоколадного ганаша:
150 г молочного шоколаду
150 г вершків 33%

Для сиропу:
Карамель
200 г молока

Для крему:
400 г сирного сиру
300 г вершків 33%
120 г цукрової пудри
100 г арахісової пасти

250 г смаженого арахісу (можна солоного)

Шоколадний торт Снікерс десерт покроковий рецепт

1. Бісквіт: Змішати всі сухі інгредієнти: цукор, борошно, какао, розпушувач, соду. ⠀ Додати яйця, молоко і масло. Перемішати міксером. ⠀ Влити окріп, перемішати. ⠀ Перекласти тісто у форму, випікати при 180С 40-45 хвилин. Остудити. ⠀ Карамель. Нагріти сковороду на середньому вогні. Частинами ввести цукор, поступово до розтопленого додавати свіжі порции.
2. Розтоплений цукор прозорий і бурштинового кольору. До розтопленого цукру частинами додати гарячі(!) вершки, варити пару хвилин після закипання. Додати масло і зняти з вогню. ⠀ Просочення: Перелити карамель в тарілку, залишивши в каструльці близько 50 р. Додати молоко, поставити на вогонь і варити до повної однорідності, весь час помішуючи. ⠀
3. Ганаш. Нагріти вершки до предкипения. Вилити на шоколад. Через хвилину пробити блендером. ⠀ Крем: Сирний сир, вершки, пудру і арахісову пасту збити в щільну пишний крем. ⠀
4. Збірка торта: З бісквіта зрізати верхівку і розрізати на 3 однакових коржа. ⠀ Корж просочити сиропом, викласти половину крему, зверху половину карамелі, арахіс, половину ганаша. Потім другий корж, все повторити і накрити третім коржем. ⠀ Поставити торт в холодильник мінімум на 4 часа.