Тарт з грушею, рікоттою і листковим тестом без цукру простий рецепт за 20 хвилин🔥Він просто неймовірний. Такий смачний і такий простий. Спробуйте і ви 😋 Ми з’їли його удвох за 10 хвилин 🙈 А потім Льоша попросив добавку 😀 Розумієте, що ви просто зобов’язані його приготувати!
Інгредієнти
Тісто листкове бездріжджове 200 гр
Рікотта 200 гр
Груша 350 гр
Мед і горіхи
Тарт з грушею, рікоттою і листковим тестом без цукру покроковий рецепт
1. Тісто трохи розкачати і укласти з усіх боків. Викласти рікотту на тісто. Зверху викласти порізану грушу.
2. Прибрати в розігріту до 180 градусів духовку на 20-25 минут.
3. Дістати, полити медом і посипати горіхами. Заварити чай і відкусити шматочок😋 а далі як в тумане..