Зефірні цукерки Мята Полуниця

Як зробити домашні Зефірні цукерки М’ята Полуниця простий рецепт. “М’ЯТНА ПОЛУНИЧКА” з пониженим вмістом цукру.

Інгредієнти

дивіться нижче

Зефірні цукерки М’ята Полуниця покроковий рецепт

1. Заздалегідь топимо білий шоколад 70гр в мікрохвильовці разом з 10гр какао масла.
Помиті й просушені листя м’яти подрібнюємо в блендері.
Готуємо мармеладну начинку цукерки:
150гр пюре полуниці +70гр цукру +4г агару (900)
Проварюємо і виливаємо в конверт мармелад
Готуємо квадратну форму 20 на 20см.
2. В діжу міксера:
125гр пюре яблучного +125гр полуничного пюре +50гр.цукру
20гр.Альтермикса або 25гр. IL-mix
або 15гр.IL-Light mix
Або 60гр живого білка і пюре при цьому уварити.
Збиваємо до стійких пиков.
3. Сироп:
Цукор – 400гр.
Сік полуниці – 140гр.
Агар – агар (900)-10гр.
Одночасно з взбивающемся пюре варимо сироп до 110°
тонкою цівкою Вливаємо в діжу міксера.
Збиваємо 1-2 хв на великих обертах до щільної маси.
1/2часть зефіру перекладаємо в форму, додаємо начинку.
Решту зефіру поливаємо білим шоколадом посипаємо добре подрібненої м’ятою, перемішуємо і теж виливаємо зверху в форму.
Добре вирівнюємо у формі.
Даємо стабілізуватися.
Ріжемо на квадрати і обвалюємо в нетанучою цукровій пудрі. Чи кожен шматочок мачає в темперований білий шоколад.
Приємного апетиту!