Кекс з ягодами чорної смородини замороженої

Як смачно зробити Кекс з ягодами чорної смородини замороженої на молоці з розпушувачем і цукром в духовці простий покроковий рецепт в домашніх умовах швидко. Полюбився нашій родині кекс зі смородиною, і не тільки. Передплатники, які його готували, надсилають дуже красиві звіти і балують своїх домочадців. Настав сезон, коли можна діставати першу заморозку у вигляді ягід і їсти аромати літа. До того ж, у холодну пору року це джерело вітамінів та енергії. Бажаю вам відкрити цей смак і кликати гостей на чай з кексом.

Інгредієнти

Борошно – 600 гр
Розпушувач – 15 гр
Цукор – 400 гр
Масло сл.- 120 гр
Сіль – 7 гр
Молоко – 210 мл
Яйця – 5 шт
Масло рас.- 110 мл
Ваніль
Смородина -300-400 гр, можна і більше (заморожена)

Кекс з ягодами чорної смородини замороженої покроковий рецепт

1. Збити масло з цукром. Окремо змішати рідкі інгредієнти і потихеньку за три рази влити в масло з цукром. Змішати сухі інгредієнти і теж за три рази всипати в тесто.

2. Всипати заморожені ягоди смородини і перемішати лопаткою . Випікати при температурі 180° приблизно 60-75 минут.

3. Готовність перевіряти дерев’яною шпажкой.

4. З кількості цих інгредієнтів виходить два ✌️ великих кекса.