Абрикосовий пиріг клафуті

Ну що, після черешні вижили, відкриваємо сезон абрикосів! Хто кого?!😆 Всіх абрикосолавов прошу відзначитися в коментарях. Я перша! Абрикосовий пиріг клафуті простий рецепт в духовці.

Інгредієнти

КБЖУ 140/6/6/18

400г абрикосів
4 яйця
20г вершкового масла
100мл молока
120г борошна
1 ч. л розпушувача
сахзам, ваніль

Абрикосовий пиріг клафуті покроковий рецепт

1. Збиваємо яйця з сахзамом і ваніллю. Додаємо розтоплене масло, борошно, розпушувач. Вливаємо молоко.
2. Тісто виходить рідке, не лякайтеся)) Абрикоси поділяємо на половинки. Форму змащуємо маслом, присипаємо крохмалем, викладаємо абрикосы.

3. Заливаємо тістом. Відправляємо в духовку 180* на 30 минут.