Торт Червоний оксамит з крем-чізом

Як смачно зробити Торт Червоний оксамит з крем-чізом простий покроковий рецепт в домашніх умовах швидко. Довго я берегла цей рецепт ідеальних коржів для торта Червоний оксамит, так що нехай це буде мій маленький новорічний подаруночок для вас❤️

Інгредієнти

Діаметр 18 див.

Для коржів:
✔️Яйця 3 шт
✔️Цукор 210 р
✔️Борошно пшеничне 280 р
✔️Кефір 210 р
✔️Масло вершкове 140 р
✔️Олія рослинна 50 г
✔️Розпушувач 10 н
✔️Какао 6 р
✔️Ванільний екстракт 1 ч. л
✔️Щіпка солі
✔️Червоний гелевий барвник 2 ч. л

Для крему:
✔️Кремчиз 500 р
✔️Вершки 33% 150 мл
✔️Цукрова пудра 100 г

Торт Червоний оксамит з крем-чізом покроковий рецепт

1. Всі інгредієнти для коржів повинні бути кімнатної температури. Для початку розігріти духовку до температури 160 градусів. В окремій частіше змішати всі сухі інгредієнти: просіяне борошно, какао і розпушувач і перемішати віночком. У кефір додати 2 повні чайні ложки червоного барвника і перемішати до отримання насиченого цвета.
2. М’яке масло добре збити до пишноти протягом 3-4 хвилин. Потім частинами додати цукор, продовжуючи збивати. Влити рослинне масло, ванільний екстракт. В отриману масу по одному ввести яйця, ретельно збиваючи. Додати сіль. Потім по черзі додати сухі інгредієнти і кефір, починаючи і закінчуючи сухою сумішшю. Тобто мука-кефир-мука-кефир-мука.
3. Все добре перемішати. Тісто розділити на п’ять рівних частин, приблизно за 200 р. Якщо випікати будете по черзі, то тісто затягнути плівкою, поки випікається корж. Випікати рекомендую в кулінарному кільці, застеливши дно пергаментом і зміцнивши його фольгою. Кільце нічим не змащувати, тоді краї залишаться яскраво красными.
4. Випікати коржі по 15-25 хвилин, орієнтуючись на свою духовку і готовність. Важливо не пересушити! Готовому корду дати охолонути в кільці приблизно 5 хвилин, потім вийняти з кільця і перекласти на решітку, не перевертаючи. Остиглі коржі обернути плівкою і дати відлежатися в холодильнику ночь.
5. Для приготування крему з’єднати дуже холодні вершки і сир, цукрову пудру і все добре збити. Зібрати торт, прикрасити і дати просочитися і стабілізуватися не менше 4-5 часов.