Домашнє морозиво без морозивниці

Як зробити смачне Бабусине домашнє морозиво без морожениці рецепт простий.

Інгредієнти

2 яйця
80 г цукрового піску
100 мл свіжих вершків
200 мл цільного молока
1/2 стручка ванілі

Домашнє морозиво без морожениці покроковий рецепт

1. Спочатку поставте ємність для морозива в холодильник. Налийте молоко і вершки в каструлю і дайте суміші прогрітися на слабкому вогні, додавши напіввідкритий стручок ванілі; як тільки молоко закипить (воно не повинно закипіти повністю) вимкніть. Відокремте яєчні білки від жовтків. В іншій мисці збийте цукор і яєчні жовтки віночком, поки суміш не стане пенистой.
2. Додайте молоко до яєчної суміші, не припиняючи помішувати. Перелийте всю суміш у невелику каструлю і, не припиняючи помішувати, нагрівайте на слабкому вогні, слідкуйте, щоб вона не закипіла. Перелийте масу в холодну ємність холодильника, дайте охолонути, накрийте алюмінієвою фольгою і поставте в морозильну камеру.
3. Вийміть контейнер з морозильної камери через 1 годину, перемішайте, щоб він залишався м’яким, і знову заморозьте. Вийміть його ще раз через годину, виконайте попередню операцію, і знову покласти в морозильну камеру. Після третього перемішування морозиво буде готово.