Темперирование білого шоколаду маслом микрио

Темперирование білого шоколаду маслом микрио простий покроковий рецепт в домашніх умовах швидко. Мій найулюбленіший спосіб.
Всього їх 4 види:
– З допомогою мармурової дошки, або на металическом столі.
– З допомогою каллет шоколаду, або метод посіву.
– З допомогою микрио.
– З допомогою крижаній бані.

Інгредієнти

Микрио – це какао масло в порошку

Для темперування потрібно:
⭐️250 г білого шоколаду
⭐️5г Микрио
⭐️Барвник за бажанням

Темперирование білого шоколаду маслом микрио покроковий рецепт

1. Розтопити шоколад до 48° яким зручним способом. Остудити до 35° (просто помішуючи його в мисці). Додати микрио і барвник. Для шоколаду використовуємо тільки жиророзчинний барвник. Пробити заглибним блендером, 2 хвилини, тщательно.

2. За цей час шоколад досягне робочої температури, тому після пробивання відразу працюємо. Заливаємо шоколад у форму. Виливаємо надлишки. Даємо шоколаду застигнути на столі, стати матовым.

3. Прибираємо в холодильник на 10-15 хвилин або в морозилку на 3-4 хвилини. Витягаємо Шоколадні елементи. З’єднуємо елементи за допомогою нагревания.

Відео рецепт 👇