Полуничний зефір на альбумине без уварювання

Рецепт малиново – суничного зефіру на альбумине без уварювання🍓 Малинка і полуничка восени – кращі друзі🤗 і смачно і захисний бар’єр від багатьох хвороб. Тому зберігайте рецепт швидкого приготування смачного зефіру без яблучного пюре і довгого уварювання. Практично, раз і готово❗

Інгредієнти

65 г полуничного пюре
65 г малинового пюре
8 г альбуміну
75 г води
5 г агар-агару (сила 900)
135 г цукру
20 г глюкозного сиропу

Полуничний зефір на альбумине без уварювання покроковий рецепт

1. Пюре кімнатної температури змішати з альбуміном, пробити блендером до однорідності і дати постояти 20-30 хвилин. Агар-агар змішати з водою. Поставити збиватися пюре, коли маса помітно збільшиться в об’ємі, починаємо варити сироп.
2. Довести воду з агаром до кипіння, додати цукор, варити до 110С (щоб з віночка сироп спадав ниткою). Влити сироп тонкою цівкою під взбивающееся пюре і збивати до пишноти (до температури 45 – 50C).
3. Перекласти масу в мішок, відсадити зефір. Залишити при кімнатній температурі на стабілізацію (приблизно на 12 год.) і обваляти в цукровій пудре.