Ганаш на молочному шоколаді для прошарку торта

Це дуже смачний крем, можна просто їсти ложками 🍫 Як зробити Ганаш на молочному шоколаді для прошарку торта рецепт простий.

Інгредієнти

200г – вершки (від 33% важливо!)
130г – молочний шоколад
2г – желатин ( ( це трохи менше пів чайної ложки) швидкорозчинний у мене від Dr. Oetker)
10г – холодної води (2 чайної ложки)

Ганаш на молочному шоколаді для прошарку торта покроковий рецепт

1. Желатин заливаємо водою. Вершки з’єднуємо з шоколадом і ставимо на повільний вогонь, помішуючи. Коли шоколадна маса стане гарячою і шоколад почне танути, вимикаємо вогонь і додаємо желатинову массу.

2. Все перемішуємо до однорідності (за бажанням можна пробити блендером) і накриваємо харчовою плівкою «в контакт» і прибираємо в холодильник мінімум на 6 годин, а краще на ночь.

3. Після стабілізації збиваємо міксером близько 2-3 хвилин до збільшення в об’ємі і посвітління, як показано на відео, важливо не перевзбить! Цей крем можна використовувати як начинку для макаронс, або як прошарок торт ( але обов’язково потрібно робити бортики з сирного крему), вирівнювати цим кремом торт нельзя.

Відео рецепт 👇