Шоколадний пиріг з кефірі і манки

Як смачно зробити Шоколадний пиріг з кефірі і манки простий покроковий рецепт в домашніх умовах швидко. У цьому рецепті я використовувала АЛЛЮЛОЗУ – натуральний цукрозамінник, який не впливає на рівень цукру в крові. Вона має приємний ненав’язливий смак і солодкість без гіркоти!

Для мене плюс аллюлозы в тому, що вона ідеально підходить для випічки. Вона добре «піднімає» пироги і бісквіти, робить випічку повітряної. При цьому КАЛОРІЙНІСТЬ ВСЬОГО 2 ккал на 5 г (одна порція)! І ось сам рецептик. У цей пиріг можна додати вишню, горіхи або шматочки шоколаду, буде просто божественно!

Інгредієнти

КБЖУ ~ 155/ 7,3/ 3/ 26,3

* кефір – 200 г
* манка – 150
* яйця – 2 шт.
* какао – 15 р
* сахзам аллюлоза – 90 г (аналог 130 г цукру)
* сода – 0,5 ч. л.

Шоколадний пиріг з кефірі і манки покроковий рецепт

1. Змішуємо манку з кефіром і залишаємо на 20 хвилин. Потім додаємо яйця, какао, аллюлозу і соду. Перемешиваем.
2. Переливаємо у форму (у мене діаметром 17 см) і випікаємо 25-35 хвилин при 180 С.

3. Зверху можна полити шоколадною глазур’ю. Так ще смачніше!

Відео рецепт 👇