ПП Торт без борошна

ПП Торт без борошна☺️ Тортик чудовий! Ніжний, з насиченим смаком шоколаду, вершковим кремом та шоколадною глазур’ю – приголомшливо смачно🥰. Всього 9 гр вуглеводів на 100 гр, без борошна і цукру. Обов’язково приготуйте❤️


⠀⠀

Інгредієнти

КБЖУ на 100 гр👉158/7/9.1/8.9/9.3
Вага 650 гр

Всі інгредієнти кімнатної температури. Форма 15 сі

Бісквіт:
✔️яйце 3 шт
✔️підсолоджувач 8 гр
✔️йогурт питний 60 гр
✔️вівсяні пластівці, перемелені в муку 60 гр
✔️какао 15 гр
✔️розпушувач 3 гр

Для просочення:
✔️какао 4 гр
✔️окріп 50 гр
✔️підсолоджувач за смаком

Крем:
✔️сирний сир(можна риккоту/сир 5%) 130 гр
✔️грецький йогурт 140 гр
✔️підсолоджувач

Глазур:
✔️шоколад без цукру 30 гр
✔️молоко 30 гр

ПП Торт без борошна покроковий рецепт

1. Для бісквіта. Перемолоти вівсяні пластівці в борошно. Відокремити білки від жовтків. До білків додати дрібку солі і збити до міцних піків. До жовтків додати підсолоджувач і збити до білого. До жовтків додати йогурт, перемішати. Додати борошно, какао і розпушувач. Перемішати. Ввести білки. Тісто перелити у форму, випікати в розігрітій до 180′ духовці 35-40 хвилин(до сухої зубочистки).
2. Готовий бісквіт остудити, розрізати на 2 коржа, коржі просочити(розвести какао в окропі, додати підсолоджувач. Остудити).
3. Для крему: змішати сирний сир, йогурт і підсолоджувач. Викласти крем на корж, залишити зовсім трохи крему на верх торта, накрити другим коржем, весь тортик обмазати залишками крема.

4. У молоко додати шоколад. Нагріти до розчинення шоколаду. Полити глазур’ю тортик. Наслаждаемся.