Домашній земфир Мята Диня

Домашній земфир М’ята Диня простий рецепт.

Інгредієнти

В діжу міксера:
Пюре яблучне (густе)- 70г
Пюре Дині -30г
Цукор -100г
Білок -40г (1белок категорії С0)

В сотейник:
Вода -120г
Цукор -175г
Листочки свіжої м’яти -невелика гілочка або 4-5 листочків
Агар агар -7г (900)
Інвертний сироп -50г

Домашній земфир М’ята Диня покроковий рецепт

1. В чаші міксера з’єднуємо білок, цукор, і пюре, починаємо збивати на середній швидкості. У сотейнику: У воду додаємо агар і доводимо до гелеподібного стану , потім всипаємо цукор і додаємо інвертний сироп і м’яту варимо на середньому вогні. Після закипання сиропу збільшуємо швидкість міксера до максимальной.
2. До моменту готовності сиропу білки повинні побіліти і збільшиться в розмірі варимо Сироп до 110 градусів (до карамельної павутинки ) як буде готовий сироп витягуємо листочки м’яти вилкой.
3. На середній швидкості міксера влити сироп по краю чаші тонкою цівкою у збиту масу не зачіпаючи віночок. Збиваємо ще приблизно хвилинку може трохи більше до так званих пещерок.
4. Перекладаємо в мішок з насадкою і відсаджуємо потрібної форми завитки. Час дозрівання від 10 до 24 годин Термін зберігання без інвертного сиропу 3-7 днів , якщо з сиропом до 2х недель.