Домашні паски без цукру, яєць і молока

Рецепт домашні паски без цукру, яєць і молока рецепт простий 😊 Вибір читачів моєї кулінарної книги «Здорові солодощі з натуральних продуктів» вже два роки поспіль 🔥
У дитинстві ми не готували паски, а купували в магазині. Моїм улюбленим моментом було пальчиком об’їдати глазур з паски ☺️ тому що саме тісто здавалося несмачним. Впевнена, паска з цього поста я злопала б повністю, тому що смачний він весь ❤️
Звичайно, він відрізняється за смаком – без цукру, білого борошна, яєць, молока і дріжджів. При цьому смачний і корисний, ніжний, ароматний, з чудовими апельсиновими нотами. І готується простіше нікуди!

Інгредієнти

1 середній банан
½ склянки фініків
¼ склянки свіжовичавленого апельсинового соку
3 ч. л. рослинного масла
¾ склянки мінеральної води з газом
1 ½ склянки борошна (у цьому рецепті я використовую суміш борошна пшеничного цільнозерновий і вівсяної)
½ ч. л. соди
1 ч. л. оцту
1 ч. л. апельсинової цедри
1 ч. л. кориці
горіхи, родзинки – за бажанням

Домашні паски без цукру, яєць і молока покроковий рецепт

1. Відіжміть з апельсина сік і змішайте його в блендері з фініками, мінеральною водою, бананом і маслом. Подрібніть до однорідної маси Перекладіть суміш у миску і додайте борошно, цедру і соду, влийте оцет і все перемешайте.
2. Додайте родзинки і горіхи за смаком Викладіть тісто у форму (приблизно на три чверті, тісто буде підніматися в духовці). Випікайте годину при температурі 180 градусов.
3. Прикраса — на ваш смак! Я полила натуральної горіховою пастою і посипала насінням чіа. Готово! Приємного апетиту і з наступаючим святом ❤️