Хрусткий шар для торта

Як зробити Хрусткий шар для торта рецепт простий. Хрусткий шар – родзинка будь-якого торта. Багато хто помилково асоціюють хрусткі шари з муссовым тортами. Хрустяшка відмінно проявляє себе в бісквітних тортах, трайфлах і цукерках. У чому секрет? Шоколад «обволікає» вафлю, запобігаючи її размокание від крему/мусу та інших складових.

Інгредієнти

Рецепт ягідної хрустяшки:
* 25гр вафельної крихти
* 25гр білого шоколаду
* 10гр рослинного масла
* 5гр сублімованої малини

Хрусткий шар для торта покроковий рецепт

1. Масло об’єднати з шоколадом, розтопити в мікрохвильовці імпульсами по 10-15 секунд, постійно помішуючи. Вилити шоколадну масу на сухі інгредієнти, перемішати до однородности.
2. Суміш наносимо на підморожений бісквіт, для того, щоб він не просочився. Добре ущільнюємо лопаткой.

3. Після того, як покрили бісквіт хрустяшкой – знову прибираємо в заморозку. Даної кількості маси вистачить на один бісквіт, діаметром 18см.