Сирні пампушки на сковороді в маслі

Ті самі пончики з дитинства… Але в моєму таких не було. Як зробити Сирні пампушки на сковороді в олії рецепт простий. У нас таке не готували 😌 Я з ними познайомилася в Росії і дуже полюбила 🥰 тому в житті моїх дітей вони були і є )) а от як виявилося, на сторінці – немає 🙈 Виправлюся і швидко напишу рецепт найпростішого ласощі який гарний і як на сніданок і як десерт ❤

Інгредієнти

Сир 9% 400 г
Борошно 200- 220 р
Яйце С1 1 шт
Цукор 50 г
Ванільний цукор 10 р
Сода 1,5 р
Сіль щіпка
Цедра апельсина 1 ст. л
Сік апельсина 2 ст. л

Сирні пампушки на сковороді в олії покроковий рецепт

1. Сир, 2 види цукру, яйце і цедру, перемішати. Соду погасити соком апельсина і додати до загальної маси. Додати борошно і перемішати в однорідне тісто. * кількість борошна залежить від вологості сиру. Повинні отримати дуже м’яке, практично не липке тісто. Робочу поверхню присипати борошном. Викласти тісто, скачати в джгут і нарізати на маленькі кусочки.
2. Кожен скачати в рівний кулька з розміром маленького волоського горіха. Невеликий ківш розігріти з рослинним маслом. Смажити пончики невеликими порціями до золотистого кольору. При подачі посипати цукровою пудрой.
3. * в олії пончики повинні плавати і не торкатися дна. *також можна готувати пончики з начинкою (фото в каруселі). Для цього кожен шматок злегка приплюснути, в центрі покласти шоколадний крем, вишню без кісточки або ж густий джем. Защипнути краю до центру і скачати в шарик.