Тарт Шоколад Пекан Карамель

Як зробити Тарт «Шоколад Пекан Карамель». Це просто самий приголомшливий тарт з усіх , що я готувала . Карамелізований пекан і праліне – щось неймовірне. Обов’язково дайте цьому поєднанню шанс і воно Вас підкорить. Але важливо розуміти , що тарт солодкий – з чаєм без цукру – ідеальне поєднання. Рецепт основи для тарти є нижчими на стрічці.
Послідовність приготування:
1) карамель – охолоджуємо від 5 годин
2) пекан в карамелі – можна готувати заздалегідь
3) ганаш на білому шоколаді з праліне – охолоджуємо від 5 годин
4) ганаш на молочному шоколаді- використовуємо відразу.

Інгредієнти

На 3 тарта діаметром 10 см

Карамель:
150 грам цукру
150 грам вершків 33%
60 грам глюкозного сиропу (не замінюємо)

Карамелізований Пекан і Праліне:
160 грам цукру
200 грам пекана

Ганаш на молочному шоколаді:
100 грам молочного шоколаду
75 грам вершків 33%
35 грам вершкового масла

Збитий ганаш з праліне:
150 грам вершків 33%
150 грам білого шоколаду
50 грам готового праліне

Тарт Шоколад Пекан Карамель покроковий рецепт

1. Карамель:
Цукор топимо з глюкозным сиропом до повного розчинення цукру і бурштинового кольору , вливаємо гарячі вершки а кілька прийомів і додаємо дрібку соли.

2. Карамелізований Пекан і Праліне:
Цукор топимо до бурштинового кольору, всипаємо пекан, промешиваем. Викладаємо на силіконовий килимок, через 20 хвилин уже можна нарізати на шматочки. Трохи посуну отруюємо в блендер і готуємо праліне . Перебиваємо до м’якого стану, сильно не рідке нужно.

3. Ганаш на молочному шоколаді:
Вершки з маслом нагріваємо, виливаємо на шоколад, пробиваємо до однорідності, виливаємо на тарти через кондитерський мешок.

4. Збитий ганаш з праліне:
Шоколад заливаємо гарячими вершками, додаємо праліне, пробиваємо блендером до однорідності. Обов’язково даємо стабілізуватися мінімум 5 годин . Збиваємо акуратно до м’якого стану, ганаш дуже нежный.

Відео рецепт 👇