Домашні цукерки шоколадні кремини

Як зробити Домашні цукерки шоколадні кремини рецепт простий. А не буде там цукерок! У книзі більше місця немає! І з 50+ італійських рецептів, які я готувала для книги “Солодка Італія” залишилося 40, на все не вистачило сторінок. Довелося прибрати і знамениті туринської цукерки “Кремини” з шоколадом та горіхами. Але зате там залишилася “Домашня Нутелла”, шоколадний кекс-чамбеллоне і навіть шоколадний тірамісу! Повне утримання моєї першої друкованої книги і промокод на ЗНИЖКУ 20% при покупці шукайте в минулому пості. А рецепт цукерок напишу тут. Пробуєш їх і дивуєшся: невже хтось шоколадний крем з горіхової шкаралупи дістав?

Інгредієнти

(близько 12 шт.):

200 г молочного шоколаду
100 г білого шоколаду
75 г фундучной пасти

Домашні цукерки шоколадні кремини покроковий рецепт

1. 100 г молочного шоколаду розтопити на водяній бані, додати до нього 25 г горіхової пасти, перемішати. Форму розміром 10х13 см застелити харчовою плівкою. Вилити в неї молочний шоколад з горіховою пастою, дати застигнути в прохолодному місці (краще не в холодильнику). Білий шоколад розтопити на водяній бані, змішати з 25 г горіхової пасти і вилити на перший шоколадний шар, дати застыть.
2. Приготувати третій шоколадний шар з 100 г молочного шоколаду і 25 г горіхової пасти. Дати цукерок застигнути протягом 12-14 годин в прохолодному місці. Дістати з форми і нарізати на квадратні або прямокутні цукерки, зберігати їх у холодильнике.

3. • Для цього рецепта можна використовувати як темперований, так і нетемперированный шоколад (в останньому випадку цукерки будуть довше застигати і потім швидко танути від тепла рук, менше зберігатися).
• Можна замінити молочний шоколад темним в одному з шарів.
• Можна глазурувати цукерки зверху розтопленим темперований шоколадом.