Маковий бісквіт для торта

Як смачно зробити Маковий бісквіт для торта простий рецепт покроковий в домашніх умовах швидко.

Інгредієнти

на діаметр 16:

Яйце с1 – 3 шт.
Цукор – 150 р.
Борошно пшеничне – 165 р
Розпушувач – 7 р.
Мак – 35 р.
Масло вершкове – 60 р.
Молоко – 120 р.

Маковий бісквіт для торта покроковий рецепт

1. В чашу міксера скласти яйця і цукор . Збивати на високій швидкості до щільної піни. Перемішати віночком всі сухі інгредієнти в окремій чаші (борошно, розпушувач, мак). У сотейнику доведіть до кипіння і масло молоко.
2. У збиті яйця вмішати акуратними рухами лопаткою сухі інгредієнти в 2 етапи. Так само акуратно введіть в тісто гаряче молоко і масло. Тісто влити в форму для випічки діаметром 16 см.
3. Зверху накрити фольгою. Випікати при температурі 160 градусів 20 хв. З фольгою. Потім зняти фольгу і випікати До готовності , ще близько 20-25 хв. (готовність перевіряти шпажкою).
4. Ставити тісто тільки в розігріту духовку!! Після випічки залишити бісквіт в закритій духовці на 10 мин.

5. Потім відкрити духовку і трохи остудити. Дістаньте бісквіт з кільця і упакуйте в плівку. Відправте на дозрівання в холодильник на 4-6 часов.