Імбирний бісквіт для торта

Як смачно зробити Імбирний бісквіт для торта простий рецепт покроковий в домашніх умовах швидко.

Інгредієнти

Мука-300гр
Цукор-80гр
Масло 82,5%-160гр
Мед хороший-300гр
Яйце с1-2шт
Молоко-185 гр
Сода-6 гр
Імбир мелений-8г
Кориця мелена-5г
Мускатний горіх-2г

Імбирний бісквіт для торта покроковий рецепт

1. Об’єднуємо всі сухі інгредієнти(борошно, Цукор, мускатний горіх,сода,кориця,імбир)перемішуємо віночком до однорідності. У сотейнику розтоплюємо мед з маслом ,кип’ятити не треба, лише до того моменту як розтопиться масло.

2. В чаші міксера з’єднуємо молоко і яйця і перемішуємо, збивати не потрібно! Коли масло з медом розтопилося,вливаємо їх тонкою цівкою молоко з яйцями,постійно помішуючи. Додаємо сухі інгредієнти в 2 етапи,кожен раз добре перемешивая.

3. Тісто розливаємо в 2 кільця обгорнутих фольгою (в одне кільце 1/3 тіста,інше все інше)і ставимо в заздалегідь розігріту до 140 градусів духовку,перевіряємо готовність сухий шпажкою,час випічки не пишу,так як духовки у всіх різні! Готовий бісквіт охолодити і збираємо торт!Можна обмотати плівкою і залишити на ніч у холодильнику!

Відео рецепт 👇