Печиво рогалики з вишнею

Як смачно зробити Печиво рогалики з вишнею простий покроковий рецепт в домашніх умовах швидко. Дуууже смачне тісто по цьому рецепту виходить ! А начинка не випливає

Інгредієнти

Вишнева начинка:
▪️Вишня заморожена – 400 р
▪️Цукор – 70 г (або за смаком)
▪️Крохмаль картопляний – 1,5 ст. л.

Тісто:
▫️Борошно – 260г (може трохи більше)
▫️Цукор-20г
▫️Сіль-1/4чайная ложка
▫️Вершкове масло 82,5% охолоджене-225г
▫️Сметана жирна – 200г.

Печиво рогалики з вишнею покроковий рецепт

1. Перекладаємо вишню в сотейник, додаємо цукор, перемішуємо. Ківш з вишнею ставимо на плиту, нагріваємо до кипіння. В холодній воді (50 мл) розмішуємо картопляний крохмаль. Акуратно виливаємо крохмальний розчин в ківш з ягодою, перемішуємо і варимо до загустіння на помірному вогні, не забуваючи помешивать.

2. Після того, як вміст ковшика загусло, варимо ще 1-2 хвилини, постійно помішуючи. Потім знімаємо з плити і охолодити. Насадкою «лопатка» в міксері змішати борошно, цукор, сіль і охолоджене вершкове масло, нарізане кубиками. Заважати, поки маса не перетвориться в крихту. Додати сметану і продовжувати заважати до об’єднання і однорідності тесту. Підкотити тісто в кулю і прибрати в холодильник на 40 хвилин. Формування печива. Охолоджене тісто розділити на 3 части.

3. Розкачати кожну в коло товщиною 2мм і розділити на 8 ромбів – можна більше. Якщо тісто буде прилипати, значить потрібно додати трохи борошна. Додати начинку і згорнути в рогалик. Випікати в розігрітій духовці при 170С хвилин 40, до зарум’янювання. Особливо смачні коли охолонуть і на наступний день. Приємного апетиту!

Відео рецепт 👇