Як смачно зробити Мигдальне печиво Амаретто простий рецепт покроковий в домашніх умовах швидко. МИ в ЗАХВАТІ! ВІДОМЕ Печиво АМАРЕТТО. ВОНО Ідеально для НОВОРІЧНИХ Свят! ВИПІЧКА до ЧАЮ!
Чудове печиво без борошна та олії. Горіхове печиво до чаю. Мигдальне печиво смачне, дуже ошатне і святкове. Різдвяна випічка. Випічка без глютену. Печиво Амаретто. Італійське печиво.
Чудове печиво без борошна та олії. Горіхове печиво до чаю. Мигдальне печиво смачне, дуже ошатне і святкове. Різдвяна випічка. Випічка без глютену. Печиво Амаретто. Італійське печиво.
Інгредієнти
На ~15 штук (~300г):
– 200г мигдалю
– 70г цукру
– 2 яєчних білка (60г)
– 1 ч. л. розпушувача (без гірки)
– цедра апельсина
– 1-2 ст. л апельсинового соку
– 1/3 ч. л кориці
– цукрова пудра
Мигдальне печиво Амаретто покроковий рецепт
1. Мигдаль з цукром подрібнити блендером до крихти. Пересипати в миску, додати цедру 1 апельсина, корицю і яєчні білки. Перемішати. Додати трохи апельсинового соку, що б маса стала потрібною консистенции.
2. Додати розпушувач і перемішати. Ложкою набираю тісто і вологими руками сформувати невеликі шарики.