Яблучний пиріг ніжність на молоці

Як приготувати смачний яблучний пиріг ніжність на молоці рецепт в духовці. Сьогодні у нас ще один варіант яблучної випічки. Ніжний, вершковий, практично без тесту.

Інгредієнти

– яблука кислих сортів 4-5 шт.
– молоко 130 мл.,
– яйце куряче 3 шт.,
– цукор 80 гр.,
– борошно 110 гр.,
– масло вершкове м’яке 30 гр.,
– розпушувач 1 ч. ложка,
– сіль щіпка.
– ванільний екстракт/цукор 2 ч. ложки.

Яблучний пиріг ніжність на молоці покроковий рецепт

1. Очищені яблука, нарізаємо максимально тонкими скибочками. Яйця трохи збиваємо з цукром і сіллю. Додаємо молоко, і масло. Вводимо муку.
2. Коли яблука готові, вводимо в тісто розпушувач. Тепер відправляємо яблука в тісто і добре перемешиваем.

3. Яблук щодо тесту виходить дуже багато, це нормально. Форму 21 див. змащуємо вершковим маслом. Викладаємо тісто. Відправляємо в духовку при 170°С на 45-60 мин.