Медовий торт зі сметанно вершковим кремом

Медовий торт зі сметанно вершковим кремом простий рецепт.

Інгредієнти

Масло вершкове – 100 г
Цукор – 150 г
Мед – 2 ст. л.
Сода – 1 ч. л.
Яйця – 2 шт.
Борошно – 400 г

Крем
Вершки 33% – 300 г
Сметана 25 % – 400 р
Цукрова пудра – 100 г

Медовий торт зі сметанно вершковим кремом покроковий рецепт

1. Масло, цукор і мед прогріваємо на водяній бані до розчинення цукру. Додаємо соду і перемішуємо. Даємо трохи охолонути. Вводимо суміш злегка збиті яйця, потім борошно і замішуємо тісто.

2. Ділимо тісто на 6 частин. Розкачуємо з допомогою пергаментного паперу (відео актуальних 👆) Для крему беремо холодні вершки і збиваємо 1-2 хвилини (міксері).

3. Якщо збиваєте віночком, то часу знадобиться більше. Додаємо холодну сметану і пудру. Збиваємо 4-5 хвилин до стійких піків. Збираємо торт і прибираємо в холодильник на ночь.