Фруктово ягідне морозиво смузі Манго Жимолость

Фруктово ягідне морозиво смузі Манго Жимолость простий рецепт. Ділюся літнім рецептом приємного фруктового морозива-смузі. Сьогодні у мене для вас рецепт фруктового морозива – те, що потрібно, коли на вулиці стоїть спека. Таке морозиво можна готувати з будь-яких фруктів і ягід, але мені найбільше подобається саме поєднання соковитого манго і кислої жимолості.

Інгредієнти

Пюре з манго
• Пюре манго 500 р
• Сироп глюкози (мед) 50 р
• Цукор 100 р

Пюре з жимолості
• Пюре жимолості 225 р
• Сироп глюкози (мед) 25 р
• Цукор 50 г

Фруктово ягідне морозиво смузі Манго Жимолость покроковий рецепт

1. Пюре з манго.
Манго розрізаю навпіл уздовж кісточки. За допомогою столової ложки виймаю м’якоть, перекладаю в ємність і пробиваю блендером в пюре. Переливаю пюре в сотейник, додаю цукор, глюкозний сироп (або мед) – останній інгредієнт потрібен для того, щоб в морозиві не утворювались кристали льоду. Ставлю сотейник на вогонь і доводжу масу до кипіння і повного розчинення цукру. Знімаю масу з вогню і розливаю по формочках для морозива. Я роблю морозиво з двома смаками, тому наповнюю формочки не доверху.

2. Пюре з жимолості.
Жимолость (можна замінити іншою ягодою з кислинкою, наприклад, малиною) перекладаю в ємність і пробиваю блендером в пюре. Переливаю в сотейник, додаю цукор, глюкозний сироп. Також доводжу до кипіння і повного розчинення цукру. Знімаю з вогню і доливаю пюре в формочки з м’якоттю манго.

3. З допомогою палички трохи перемішую пюре, щоб при застиганні на морозиві вийшов гарний малюнок. Вставляю в морозиво палички і прибираю в морозилку до повного застигання (приблизно на 6 годин). Морозиво вийшло нереально красивим, освіжаючим і, звичайно ж, дуже смачним. Обов’язково спробуйте приготувати і діліться результатами.