Домашній торт Баунті з кокосовою стружкою

Цей торт – подарунок всім фанатам знаменитих шоколадних батончиків «Баунті». Ніжний корж, приголомшливо смачна, соковита кокосова начинка і шоколадна глазур. Мммммм… Як зробити Домашній торт Баунті з кокосовою стружкою рецепт простий. Це райська насолода в квадраті! ⠀ Якщо ви роздумуєте, чим здивувати гостей і урізноманітнити святковий стіл – приготуйте цей чарівний десерт.

Інгредієнти

Для бісквіта:
Масло вершкове – 80 г
Цукор – 70 г
Яйця – 2 шт.
Розпушувач – 1 ч. л.
Какао – 1,5 ст. л.
Борошно – 80 г

Для начинки:
Молоко – 400 р
Манка – 3 ст. л.
Цукор – 50 г
Кокосова стружка – 100 г
Масло вершкове (можна замінити кокосовим) – 100 г

Для глазурі:
Молоко – 50 мл
Шоколад молочний – плитка

Домашній торт Баунті з кокосовою стружкою покроковий рецепт

1. М’яке вершкове масло збиваємо з цукром, додаємо яйця і ще раз збиваємо. В отриману масу просіваємо борошно, розпушувач і какао, замішуємо тісто. Викладаємо тісто у форму, застелену пергаментом, краще роз’ємну (у мене діаметр 18 см без дна, тому я застелила фольгою) і випікаємо при 180 градусах 25-30 хвилин. ⠀

2. Для начинки доводимо молоко до кипіння, додаємо манку кип’ятимо хвилини 3 і знімаємо з плити. Додаємо цукор, кокосову стружку, добре перемішуємо. В останню чергу додаємо розм’якшене вершкове масло і ще раз перемішуємо. ⠀ Готовий бісквіт виймаємо з форми, охолодити. Я використовувала роз’ємну форму у вигляді кільця і в ній же збирала торт.

3. Верх бісквіта можна зрізати, можна залишити (я зрізала, щоб бісквітний шар вийшов рівним). ⠀ На дно форми викладаємо підготовлений бісквітний корж, зверху викладаємо кокосову начинку і покриваємо глазурью.

4. Для глазурі нагріваємо молоко з шоколадом в мікрохвильовці і добре перемішуємо. ⠀ Прибираємо торт в холодильник на пару часов.

Відео рецепт 👇