Бісквітний торт з брусницею

Торт “Лісова ягідка” Ура, нарешті я його публікую🎉 Як зробити Бісквітний торт з брусницею рецепт простий. В якийсь момент мені дуже захотілося зробити торт БЕЗ кремчиза, який смачний, але набрид. А ще в морозилці з’явилася брусниця з лісу, яка так дружить з білим шоколадом.. Так з’явився він.

Інгредієнти

Бісквіт (d18 см)
4 жовтки
4белка
150гр цукру
щіпка солі
ванільний цукор
80гр борошна
30 розтопленого масла
пара жмень брусниці (можна використовувати заморожені)

Просочення
200мл вершків
1чл цукру

Суфле запечене (d20см)
130гр вершкового сиру
45гр молока
25гр вершкового масла
20гр цукру

Нагріти все до об’єднання і додати:
3желтка

Далі ввести суміш з:
30г борошна
10гр крохмалю
Потім збити і ввести в загальну масу
90гр білка (2,5 шт приблизно)
60гр цукру

ягідна Начинка
300гр брусниці і чорної смородини
60гр цукру
12гр крохмалю кукурудзяного

Збитий ганаш
200гр білого шоколаду
350гр вершків 33%

Ганаш для покриття
30гр пюре (взяти з основної маси)
120гр білого шоколаду
10гр вершків
50гр м’якого масла

Бісквітний торт з брусницею покроковий рецепт

1. Бісквіт.
Вилити тісто у дві форми і посипати ягодами. Випікати при 180 градусах до готовності. Остудити і загорнути в пленку.
2. Піч при 150 градусах близько 30-40 хвилин на водяній бані. Остудити суфле і обрізати до розміру бисквитов.
3. ягідна Начинка.
Ягоди зварити з цукром, обробити блендером і ввести в кипляче пюре розведений водою крахмал.
4. Збитий ганаш.
Вершки нагріти, всипати шоколад, обробити блендером. Масу накрити плівкою і прибрати на ніч у холодильник. Після збити крем, при необхідності додавши ще трохи вершків. Цей крем желтит, тому можна його підфарбувати, або використовувати для покриття тонкий шар щільного ганаша, рецепт якого ниже.
5. Ганаш для покриття.
Шоколад+пюре+вершки розтопити, остудити і додати масло. Пробити ганаш блендером і покрити тонким торт слоем.
6. Збірка.
Бісквіт покрити тонким шаром збитого ганаша, зробити з нього ж бортики і в центр покласти тонкий шар ягід; далі суфле, знову тонкий шар збитого ганаша і ягоди. Зверху викласти бісквіт, покрити торт кремом і прибрати в холодильник, після чого покрити тонким шаром ганаша.