Безе з шоколадом

Якщо у вас не виходить безе з шоколадом в духовці, терміново зберігайте рецепт. А потрібно всього 3 інгредієнта! Нереальна смакота!

Інгредієнти

Білки від 3 яєць С1
Щіпка солі
Цукор-150г
Гіркий шоколад хорошої якості 60г

Безе з шоколадом покроковий рецепт

1. Беремо хороший Гіркий шоколад і топимо в мікрохвильовки імпульсами за 15 секунд, після кожного разу перемішуємо, навіть якщо вам здається що не потрібно! Білки кімнатної температури збиваємо з дрібкою солі до піни. Потім, частинами додаємо цукор і збиваємо до щільних міцних пик.

2. Перевіряйте, щоб крупинок цукру не було. На отриманій меренге малюємо шоколадну павутинку і ложкою висаджуємо майбутні безе за пергамент. Меренгу ми не перемішуємо. Як павутинка закінчиться, додаємо ще порцію шоколада.

3. Відправляємо сушитися при 110 градусів. Час різне. Для ефекту жуйки вистачить приблизно 90 хвилин, для сухого близько 2х годин. Після вимикаємо плиту і чекаємо 2 години. Меренга повинна добре відходити від пергамента.

Відео рецепт 👇