Мяке бананове печиво з медом

М’яке бананове печиво з медом простий рецепт. ВИПІЧКА до ЧАЮ за КОПІЙКИ! ЗА КІЛЬКА ХВИЛИН! Бананове ПЕЧИВО М’яке. ПІСНЕ, ПРОСТО І БЮДЖЕТНО. Просте, недороге, ароматне м’яке бананове печиво. Пісний рецепт, без яєць і молочних продуктів. Смачно і швидко. Печиво довго зберігає свою свіжість, залишається м’яким. Сподобається усіма дорослим, і дітям. До чаю щодня.

Інгредієнти

На ~ 14 штук ( ~ 490г)
– 1 банан (~ 160г без шкірки)
– 40г цукру ( можна більше)
– 40г меду
– 100 мл рослинного масла
~ 260г борошна
– 1 ч. л. розпушувача

М’яке бананове печиво з медом покроковий рецепт

1. Банан очистити, поламати на шматочки і розім’яти до стану пюре. Додати мед, цукор і перемішати. Влити рослинне масло, розмішати. Всипати трохи борошна, розпушувач добре перемешать.
2. Поступово всипаючи борошно, замісити м’яке, в’язке, липке тісто. Вологими руками сформувати невеликі кульки і перекласти їх на деко, застелене пергаментом.
3. Випікати в добре розігрітій до 180°С духовці ~ 15 хвилин. Час випічки залежить від особливостей вашої духовки.