Єврейське печиво домашнє Земелах

Дуже смачне Єврейське печиво Земелах домашнє рецепт простий.

Інгредієнти

•Вершкове масло-100 гр.
•Яйце-1 шт.
•Цукор-80 гр.
•Сметана-1 ст. л
•Борошно-250 гр.
•Розпушувач-0.5 ч. л
На обсипання:
•Цукор-30 гр.
•Кориця-2 ч. л
•Жовток-1 шт.

Єврейське печиво Земелах домашнє покроковий рецепт

1. М’яке вершкове масло перетираємо з цукром до однорідної маси. Додаємо яйце і сметану, все ретельно перемішуємо, потім присипаємо трохи борошна і знову перемішуємо. Додаємо в нашу масу борошно з розпушувачем і замішуємо м’яке тесто.
2. Потім наше тісто загортаємо в харчову плівку(або пакетик), прибираємо в холодильник на 30 хвилин. Охолоджене тісто розкачуємо на пергаменті в прямокутник, змащуємо жовтком, посипаємо сумішшю цукру і корицы.
3. Розрізаємо на ромби. Відправляємо в попередньо розігріту до 180С духовку на 15-20 минут.

Відео рецепт 👇