ПП торт медовик з сирним кремом

ПП торт медовик з сирним кремом простий рецепт.

Інгредієнти

КБЖУ на 100 г: 186 ккал/7.8/6.8/23

Для коржів d 14см:
Мед – 50 г
Масло вершкове – 50 г
Сода харчова – 1/2 ч. л
Щіпка солі
Грецький йогурт 50 р
Яйце – 1 шт.
Борошно – 165 г (у мене суміш рисової+кукурудзяної)

Для крему:
М’який сирок 450 р
мед 40 г

ПП торт медовик з сирним кремом покроковий рецепт

1. Помістити мед з вершковим маслом миску, встановити на парову баню, розтопити, помішуючи. Додати соду. Суміш стане пінистої, зняти її з парової лазні, залишити трохи охолонути. Додати сіль, яйце і йогурт, перемішати Потім всипати борошно і замісити м’яке, трохи липке тесто.
2. Обернути в плівку, прибрати в холодильник на 30 хв. Розділити тісто на 6-7 рівних частин, розкачати кожну тонкий пласт. Можна подпылять тісто борошном. Зручно розгортати на тефлоновом килимку. Випікати за 4-5 хвилин при 180 гр.
3. Відразу після випікання гарячими обрізати по формі (у мене коло d 14 см) Для крему змішати сирок з медом Змастити коржі кремом і зверху. Прибрати в холодильник на 2 год. Далі подрібнити обрізки від коржів в крихту, обсипати торт.