Сирний десерт з желатином, гарбузом і курагою

Сезон гарбуза крокує по планеті і звичайно ж я не можу (і не хочу) його ігнорувати. Сьогодні я поділюся з вами дуже швидким у приготуванні і неймовірно смачним десертом. Як зробити Сирний десерт з желатином, гарбузом і курагою рецепт простий. Зайвих деталей і компонентів у ньому немає і кожен маленький акцент максимально розкриває смак і робить його неповторним. Соковитість гарбуза і груші, ніжність сиру з яскравим абрикосовим акцентом, оповиті тане в роті корпусом на основі вівсяного печива.

Інгредієнти

(діаметр 20 див.)

Основа:
Печиво цукрове – 150 р.
Печиво вівсяне – 100 р.
Варене згущене молоко – 30 р.
Вершки – 100 р.

сирна Начинка:
Сир 5-9% – 450 р.
Цукор – 70 р.
Ванільна паста – 3 р.
Курага – 30 р.
Вершки 33% – 100 р.
Желатин – 15 р. (+ 75 р. води)

Фруктово-гарбузова начинка:
Пюре гарбуза – 300 р.
Пюре груші – 150 р.
Цедра апельсина – 1 шт.
Цукор – 50 р.
Желатин – 15 р. (+75 р. води)
Желатин залити холодною водою.

Сирний десерт з желатином, гарбузом і курагою покроковий рецепт

1. Гарбузова радість.
Печиво змолоти у дрібну крихту, додати варене згущене молоко і вершки, перемішати.
Дно форми застелити пергаментом, розподілити тісто тонким шаром, відправити у холодильник.
2. сирна Начинка:
Желатин залити холодною водою.
Сир, цукор, ваніль перетерти, додати подрібнену курагу, пробити блендером.
Вершки збити до полувзбитого стану, обережно ввести в сирну масу.
Набряклий желатин нагріти (розпустити), ввести в сирну массу.
3. Фруктово-гарбузова начинка:
Пюре, цедру і цукор довести до кипіння, додати набряклий желатин, перемішати. Охолодити до 30°C.
4. Збірка:
В центр основи почергово наливати по 2 ст. л. кожної начинки.
Відправити в холод на 5-8 часов.