Заливний пиріг з абрикосами і сиром в духовці

ВИ ПОВИННІ СПРОБУВАТИ цей ніжний пиріг з сиром і абрикосами. Нагадує мені чізкейк, такий же ніжний по текстурі. Простий у приготуванні, тому зберігайте обов’язково. Форму використовувала 25 див. Як зробити Заливний пиріг з абрикосами і сиром в духовці рецепт простий.

Інгредієнти

Тісто:
🔸 Борошно – 450 г
🔸 Яйця – 3 шт
🔸 Цукор – 100 г
🔸 Розпушувач – 10 г
🔸 Вершкове масло – 150 г

Крем:
🔸 Сир – 600 г
🔸 Яйця – 3 шт
🔸 Цукор – 120 г
🔸 Ванільний цукор – 10 г
🔸 Кукурудзяний крохмаль – 50 г
🔸 Вершки 33% – 200 мл

Заливний пиріг з абрикосами і сиром в духовці покроковий рецепт

1. Спосіб приготування: Розм’якшене вершкове масло збиваємо з цукром, далі додаємо яйця і ще раз перемішуємо за допомогою міксера. Борошно просіваємо, додаємо розпушувач і замішуємо тісто. Воно виходить дуже мягким.

2. Тому після того як розподіліть по формі, приберіть його в холодильник хвилин на 15 А в цей час можна приготувати сирний крем. Просто змішайте всі інгредієнти і перемішайте заглибним блендером. Маса буде дуже ніжною і однородной.

3. Далі викладаємо крем у форму. Зверху прикрашаємо половниками абрикоса і випікаємо 50-60 хв. Я включила вгору низ і випікала 60 хв. Після вимкнення духовки, відкрийте її, а пиріг залиште там до повного остывания.

Відео рецепт 👇