Морквяний торт

Торт вийшов слииишком смачним, а бісквіт такий ідеальний вийшов😻 ‼️ ВИСТАЧИТЬ НОСИТИ ЗАЙВІ КГ😥 це не тільки дискомфорт 😣, але шкідливо для організму.

Інгредієнти

Кбжу на 100г: 141/9,23/6,58/8,63⁣⁣
Вага готового торта: 430г разом з лохиною. ⁣⁣

Для бісквіта:⁣⁣
📌морква – 100г⁣⁣
📌кефір 2,5% – 50мл ⁣⁣
•можна будь – % взяти ⁣⁣
📌яйце – 2шт⁣⁣
📌борошно – 15г⁣⁣
📌вівсяні висівки – 40-45г⁣⁣
📌підсолоджувач – за смаком ⁣⁣
📌розпушувач – 1/2 ч. л.⁣⁣
⁣⁣
Для крему:⁣⁣
📌сирний сир – 50г⁣⁣
📌м’який сир – 120г⁣⁣
📌підсолоджувач – за смаком

Морквяний торт покроковий рецепт

1. відокремити білки від жовтків⁣⁣. жовтки змішати з висівками, кефіром, борошном, з тертою морквиною і подсласт-му ⁣⁣ (в якому порядку я додавала можете подивитися в каруселі, там відео рецепт)⁣⁣.
2. білки збити до міцних піків і додати в жовткову суміш, акуратно перемішуючи лопаткою ⁣⁣ форму змастити маслом, випікати в розігрітій духовці при 180 30-40 хвилин, ⁣⁣ дивіться по своїй духовці, готовність можна перевірити зубочисткою. ⁣⁣
3. бісквіт вийміть з форми до її повного остигання! ⁣⁣ змішати всі інгредієнти для крему і збити за допомогою блендера.⁣⁣ розрізати корж на 2 частини і змастити кремом. ⁣⁣

Відео рецепт 👇